Usnesení z VČS SČKP ze dne 22.1.2011

3.        rámcový plán práce na rok 2011

4.        zdravici Kubánskému institutu přátelství mezi národy

5.        zaslání pozdravného dopisu pěti kubánským hrdinům vězněným v USA

6.        volbu výboru ve složení:Ludvík Šulda, Miroslav Vladyka, Věslava Kedyková, Julie Barešová,Vladimír Horák, lva Kopecká, Václav Jumr,Vlastimil Kupecký, František Kříž,Vladimír Sedláček, Petr Houdek

7.        volbu revizní komise: Miroslav Mucha, Jarolím Klabník, Štěpán Foršt.

II.                VČS ukládá

1.        výboru

a)         informovat pobočky o průběhu a výsledcích VČS a zaslat jim plán a usnesení

b)        nadále informovat širokou veřejnost ČR o aktuální situaci na Kubě a o jejím mezinárodním postavení a v souvislosti s tím obracet se na parlament a vládu ČR s požadavkem, aby ve vztahu ke Kubě důsledné dodržovala všeobecně platné normy mezinárodního práva, zejména zásady vzájemné rovnosti, svrchovanosti a nevměšování do vnitřních záležitostí